news-details

Vali Gül, Geleneksel Türk El Sanatları Sergisi'ne katıldı

 

Cumhurbaşkanlığı ve Emine Erdoğan Hanımefendi'nin himayelerinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteği ile hazırlanan Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı kitabından hareketle, 21-27 Mayıs tarihleri Türk Mutfağı Haftası olarak ilan edildi.

 

Ülke mutfağının hikayesinin, uluslararası ölçekte tanıtılması amacıyla Türk Mutfağı Haftası dolayısıyla düzenlenen Resepsiyon ve "Geleneksel Türk El Sanatları Sergisi" İstanbul Valisi Davut Gül, 3. Kolordu Komutanı Korgeneral Sezai Öztürk, Dışişleri Bakanlığı İstanbul Temsilcisi Büyükelçi Ayşe Sözen Usluer ve protokol mensuplarının katılımı ile gerçekleştirildi.

  Hibya Haber Ajansı